Erdoğan M.Akdağ İlkokulu
Erdoğan Akdağ Mah. Bahri Akdağ Cad. No1

VİZYON

Erdoğan M. Akdağ ilköğretim okulu olarak, milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler, yetiştirmek. İSG hizmetlerini tam olarak karşılamak.

MİSYON

MİSYONUMUZ İstiyoruz ki; Erdoğan M. Akdağ ilköğretim okulunu; okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; avrupa birliği normlarına eşdeğer eğitim veren ve İş Sağlığı Güvenliği kapsamında çalışanlarımızın, öğrencilerimiz, velilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda bulunmalarını bu noktada en güçlü eğitim kurumu yapmaktır. İSG POLİTİKAMIZ Okulumuzda daha güvenli, sağlıklı,verimli çalışma ortamı oluşturulması için; 1.Yeni teknolojiler ve etkin kaynak kullanımı ile okulumuz ve çalışmalarımız ile ilgili faaliyetlerimizde iş sağlığı ve güvenliği risklerini belirlemek ve en aza indirgemek ve bu konuda çalışanlarımızın görüşlerine önem vermek, 2-İş Sağlığı ve Güvenliği performansımızın sürekli iyileştirilmesi ve bağlı bulunduğumuz tüm yasal ve diğer zorunluluklara uygunluğun sağlamak, 3-İş Sağlığı ve Güvenliği risklerini en aza indirecek önlemleri almak, çalışma ortamlarını güvenli hale getirmek ve çalışanlarımızın sağlıklarını korumak, faaliyetlerimiz sırasında meydana gelebilecek herhangi bir kaza veya acil durumda kayıplarımızı en aza indirecek sistemler geliştirmek, 4-İSG hedefleri belirleyerek hedeflere uygunluğun sürekli takip etmeyi, 5-TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği yönetim sistemimizin ve bilincinin tüm çalışanlarımızda ve faaliyet alanlarında yerleşmesini, gelişmesini, sürekliliğini sağlamak amacı ile gerekli eğitim organizasyonlarını yapmak, 6-Çalışanlarımız, çalışan temsilcimiz, velilerimiz, resmi kurumlar ve diğer paydaşlarımız ile danışma, katılımı sağlanarak işbirliği içerisinde İSG performansımızı arttırmak, İSG politikamızdır.

BAŞARILAR

Okulumuz il genelinde düzenlenen sosyal ve sportif etkinliklere katılım sağlamakta olup genel olarak en az 1 kategoride derece elde etmektedir.

Pansiyon Bilgisi

Pansiyon yok.